• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines pirmsskolas izglītības iestāde „Jāņtārpiņš” uzsāk jauno 2018./2019.mācību gadu!

FaceBook  

3.septembrisPII

Sveicam visus savus esošos un jaunos audzēkņus un viņu vecākus uzsākot jauno mācību gadu!
Ozolaines pagasta pirmsskolas izglītības iestāde ”Jāņtārpiņš” ir gatava jaunajām mācību gadam, nodrošinot gan patīkamus mācību apstākļus, gan draudzīgu vidi audzēkņu adaptācijai.  Jauno mācību gadu bērnudārza darbinieki sagaida enerģijas un prieka pilni.

Uzsākot jauno mācību gadu, gan bērnudārza darbiniekiem, gan vecākiem un viņu atvasēm ir svarīgi, lai vieta, kur bērni pavada savu ikdienu, ir sakopta un mājīga. Lai tā būtu esam ieguldījuši savu darbu, centību un mīlestību. Ir sagādāts viss nepieciešamais, lai bērni varētu katru dienu pavadīt interesantās nodarbēs.
Mūsu iestādē jaunajā mācību gadā ir pieteikušies 54 bērni. Bērnudārzā darbosies trīs grupas. Tāpat piedāvājam vecākiem iespēju pēc nepieciešamības izmantot diennakts grupu.
Lai mūsu mazie un lielie bērni tiktu galā ar jauno mācību gadu – mums patiesībā – ir vienkārši jābūt ar viņiem kopā un jābūt tiem, kas sniedz atbalstu! Jo atcerieties, kādas sajūtas Jūs pārņem, ja jādodas uz jaunu darba vietu vai kādu svarīgu pārbaudījumu! Jebkuras pārmaiņas cilvēkam sagādā stresu. Tāpēc –visi kopā palīdzēsim mazināt to! 
Arī šajā mācību gadā bērnus gaida interesantas nodarbes, mācības, rotaļas, svētki un izpriecas.
Novēlu bērnudārza „Jāņtārpiņš” audzēkņiem un skolēniem pacietību, iecietību, vēlmi iemācīties pasniegt sevi kā gudru, izglītotu jaunieti pēc vairākiem gadiem. Savukārt bērnu vēcākiem ieteicams pēc iespējas vairāk veltīt laika un uzmanības savām atvasītēm.
Jauno mācību gadu uzsākot, š.g. 3.septembrī, visus bērnudārza audzēkņus un vecākus pie ieejas vārtiem sagaidīja labsirdīga bitīte, kura iedrošināja ikvienu bērniņu spērt savus pirmos soļus mācību iestādē.

Valentīna Mališeva
Ozolaines pagasta Pirmsskolas izglītības iestādes
„Jāņtārpiņš” vadītāja
Mob.:28635261
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022